PUP PODIJELJEN Vinka Pušonja smijenila Iliju Vujičića, on nju isključio iz stranke

Ilija Vujičić, predsjednik Partije ujedinjenih penzionera (PUP) kaže da je iz medija saznao da je smijenjen sa funkcije predsjednika partije, te tvrdi da je to uradila neformalna grupa koju je organizovala njegov zamjenik Vinka Pušonja iz Rogatice.

Vujičić u saopštenju tvrdi da je organizaciju tog skupa finansirala “jedna od vladajućih stranaka”.

On je dodao da je, prema Statutu partije i “zbog drastičnog kršenja Statuta”, Pušonju isključio iz PUP-a da bi, kako je naveo, zaustavio dalje srozavanje ove partije.

Pojedini mediji objavili su da je Vujičić smijenjen juče na vanrednoj sjednici Predsjedništva ove stranke, a da je na njegovo mjesto postavljena Pušonja.

(Srna)

AKCIJA Policija sinoć alko-testovima “blokirala” grad

Proteklu noć banjalučka policija bukvalno je “pokrila” sve ključne pozicije na saobraćajnicama u gradu. Jedna od najrigoroznijih akcija, koja je za cilj imala kontrolu alkohola u krvi vozača, odigrala se sinoć i noćas.

MUP Pronađeno dijete iz Banjaluke samovoljno otišlo od kuće

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske utvrdili su da nema elemenata krivičnog djela u vezi sa 13-godišnjim djetetom iz Banjaluke koje je policija pronašla nakon što su roditelji prijavili njegov nestanak, rečeno je Srni u MUP-u.