Magazin 09.10.2022.

PUŠTENA TEA TAIROVIĆ Prije dvije nedelje desio se propust

ČITANJE: 1 minuta

Pjevačica Tea Tairović, koja je uhapšena na aerodromu u Hamburgu, puštena je poslije nekoliko sati ispitivanja. Ovo je potvrdio njen menadžer Nikola Bojović Bridžis.

Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Prije dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok – rekao je menadžer.

Menadžer pjevačice Tee Tairović istakao je da njeno hapšenje na aerodromu u Hamburgu nema nikakve veze sa finansijama.

Prije puštanja na slobodu pjevačice, njen menadžer Nikola Bojović, poznatiji kao Bridžis, je objasnio da pjevačica nije imala telefon kod sebe i da se još nije mogao sa njom, ali da je bio u kontaktu sa muzičarima koji su je pratili na nastupu i koji je čekaju na aerodromu.

– Ne znam odakle ljudima te informacije. Ne mogu da se čujem sa Teom dok je tamo, ali sam u kontaktu sa muzičarima koji su nastupali sa njom. Oni su na aerodromu kako bi je sačekali. Kada je prolazila kontrolu, na aerodromu su odmah primjetili da postoji neki problem sa pečatima u pasošu. Nisam siguran da li joj nisu našli pečat kada je ulazila u zemlju ili je prekoračila broj dana koji joj je dozvoljen da provede u zemljama koje su članice EU, prenosi Blic.

(A.M.)