Sport 17.02.2021.

Rade Krunić: Ne krijem da sam “zvezdaš”, ali pokušaću da je izbacim iz evropskog takmičenja

ČITANJE: 1 minuta

Rade Krunić, nekadašnji fudbaler brojnih srpskih timova, kao član Milana zaigraće protiv Crvene zvezde, kluba za koji je navijao kao mali.

Momak iz Republike Srpske, rođen u Foči, godinama je bio pominjan kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali je svoju sreću pronašao u Italiji. Preko Sutjeske i Donjeg Srema je stigao u Veronu, nastupao je za čačanski Borac, a potom je sjajnim partijama u Empoliju zavrijedio poziv slavnog Milana.

U četvrtak će, u prvom meču nokaut faze Lige Evrope, biti dio roso-nera protiv svog voljenog kluba, piš Sputnjik.

“Sigurno je da mi je drago, ja nisam nikad krio da sam navijač Crvene zvezde, ali sam profesionalac i pokušaću da pobijedim i nalažost da izbacim Zvezdu iz evropskog takmičenja. Srećan sam što ću igrati na ‘Marakani’, što ću doći u Srbiju, što ću osjetiti tlo Srbije i ‘Marakane’. Meni to mnogo znači, ali sam profesionalac, u Milanu sam, Milan je moj klub o kom sam takođe sanjao kao mali”, rekao je Krunić.

Kako je istakao, svi u Milanu znaju da je pred njima važan zadatak.

“Svjesni smo da je Zvezda najbolji tim u Srbiji, svjesni smo protivnika sa kojim se susrećemo, svjesni smo da moramo da se povratimo poslije poraza od Specije“, naveo je Krunić.

U ovoj sezoni je odigrao 23 utakmice za Milan, na četiri različita mjesta u timu.

Utakmica između Crvene zvezde i Milana počinje u četvrtak od 18.55.

(N.S)