Vijesti 09.12.2022.

Radnik Gradske uprave pronašao pun novčanik i vratio ga vlasniku

ČITANJE: 1 minuta

U Ulici Kralja Petra l Karađorđevića u Banjaluci radnik Gradske uprave Miodrag Vučković pronašao je novčanik i vratio ga vlasniku.

Vučković je zaposlen u odsjeku za parkinge već 11 godina. Kako je ispričao za BLink, čim je pronašao novčanik, uputio se prema svojim nadređenima da prijavi šta se desilo, te su skupa pronašli vlasnika.

– Radio sam danas u Kralja Petra l Karađorđevića, pronašao sam novčanik koji je zaista izgledao glomazno. Normalno da tada nisam gledao šta je unutra , nego sam otišao do svojih šefova, prije svega do Kerezović Dalibora, da kažem šta sam danas zatekao na terenu. U novčaniku je bilo baš puno novca tako da smo, pošto je to naš korisnik parking, uspjeli da dođemo do kontakt telefona i brzo smo sa tim gospodinom stupili u kontakt, tako da smo prezadovoljni i mi i stranka – ispričao je Vučković za Blink.ba.

Na naše pitanje da li je bilo nagrade , Vučković je odgovorio:

– Mogu vam reći da jeste,  iako sam to odbijao u svakom pogledu,  ali smatram da se čovjek ponio zaista korektno. Mislim da bi svako od naših kolega isto postupio. Što kaže narodna poslovica: “Ničija muka nije nekome donijela nešto dobro” – zaključio je on.

(A. S.)