Vijesti 28.12.2018.

RADOJIČIĆ: Neka se Stanivuković stidi svojih riječi

ČITANJE: 1 minuta

Gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić izjavio je danas, povodom sinoćnjeg skupa grupe “Pravda za Davida” ispred Gradske uprave”, da je  razočaran zbog uvreda kojih mu je, između ostalih, uputio i narodni poslanik Draško Stanivuković.

U odgovoru na novinarsko pitanje o uvredama, koje mu je uputio Stanivuković, koji je bio sa grupom protestanata, Radojičić je kazao da je to”neprimjereno i nezrelo ponašanje koje mnogo više govori o onima ko ih je uputio nego o onome kome je upućeno”.

– Draško vrlo dobro zna koliko smo u protekle dvije godine uložili truda da se naš grad razvija i afirmiše. A, ako na ovaj način vodi svoju predizbornu kampanju, onda neka mu to služi na čast. Svaka njegova riječ više govori o njemu – rekao je Radojičić.

Podsjetimo, na društvenim mrežama je objavljen video snimak na kojem se vidi kako grupa protestanata, među kojim je bio i poslanik Stanivuković, uzvikuje “Igore, pe…ru” na sinoćnjem skupu ispred Gradske uprave. Na skupu su izrečene brojne uvrede na račun Radojičića, a zapaljena je i baklja ispred vrata Gradske uprave.