Politika 31.01.2021.

Radojičić o navodima Stanivukovića za kriminal: Dokazaću da je sve laž

ČITANJE: 1 minuta

Današnja konferencija za medije gradonačelnika Banjaluke i njegovih saradnika je nastavak političke kampanje, sa mnogo političkih stavova i vrlo malo prava, objavio je bivši gradonačelnik Igor Radojičić na svom Tviter nalogu.

Nakon pres konferencije na kojoj je aktuelni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, zajedno sa svojim “Timom za reviziju” iznio detalje o navodno nezakonitim radnjama i najavio krivične prijave, između ostalog i protiv svog prethodnika, Radojičić je odgovorio: “sve je to laž”.

– Predstavljanje izvještaja takozvanog Tima za reviziju i dalje pokazuje visok stepen nepoznavanja propisa i organizacije sistema lokalne vlasti. U danas pomenutim temama nemam nikakve krivične odgovornosti i ako neko i podnese prijavu, a nije i dalje jasno za šta, dokazaću da je laž. Onda su moguće i kontra prijave za lažno prijavljivanje krivičnog djela – poručio je Radojičić.

On je dodao da su mu i ranije prijetili krivičnim prijavama, ali da je ostao čist.

– Protiv mene prijave su najavljivali i nezadovoljni tajkuni, pa sam i tu ostao čist. Neka institucije rade svoj posao, a dokazaću u svakoj sitaciji da sam radio zakonito i u najboljoj namjeri i najboljem razvojnom periodu Grada – zaključio je Radojičić, a prenosi Srpskainfo.

(A.M.)