RADOJIČIĆ O OPOZICIJI: Oni koji su ranije ulazili na bočna vrata u Palatu samo su prešli na glavni ulaz

Raskol u opozicionim partijama u Republici Srpskoj i prilazak opozicionara vladajućem SNSD, gradonačelnik Banjaluke i funkcioner te stranke Igor Radojičić nazvao je “grotesknom”.

– Aktuelna situacija s opozicijom/gubitnikom izbora u Republici Srpskoj je groteskna. Doduše, izgleda da su oni koji su i ranije ulazili na bočna vrata u Palatu samo prešli na glavni ulaz – napisao je Radojičić na Tviteru, nakon što je NDP odlučio da više nije član Saveza za pobjedu i da ulaze u pregovore sa Miloradom Dodikom o formiranju vlasti u Srskoj.

Stav Radojičića izazvao je brojne reakcije, a među njima i reakciju njegovog stranačkog kolege Rajka Vasića.

– Za dva mjeseca, i SNSD će da ulazi na bočna vrata – naveo je Vasić.

(Srpskainfo)

 

VOZAČI OPREZ Dual radar sutra “vreba” na području Banjaluke

Policijska uprava Banjaluka obavještava građane da će se od 18. januara do 6. februara na putevima koje pokriva ova uprava vršiti kontrola učesnika u saobraćaju automatskim mjerenjem prekoračenja dopuštene brzine kretanja pomoću radarskog sistema “Dual”.

BEVANDA: Tužno je da neki Banjaluku smatraju neprijateljskom teritorijom

Ministar finansija i trezora u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Vjekoslav Bevanda izjavio je da nije očekivao toliki izliv mržnje zbog njegovog prisustva akademiji povodom Dana Republike Srpske, ocijenivši da je tužno da je za one koji tvrde da su patriote, Banjaluka neprijateljska teritorija.

Obustava saobraćaja u subotu

Zbog održavanja bogojavljenskih svečanosti, u okviru kojih je predviđeno kretanje svečane litije od Sabornog hrama Hrista Spasitelja do Gradskog mosta u Ulici Patre, u subotu 19. januara 2019. godine, u vremenu od 11.00 do 14.00 časova, biće sukcesivno obustavljen saobraćaj u sljedećim ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića (od Narodnog pozorišta RS do Ekvatora); Marije Bursać