Vijesti 20.03.2019.

Radojičić sa predstavnicima Fondacije „Fridrih Ebert“

ČITANJE: 1 minuta

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, razgovarao je danas u Gradskoj upravi sa sa predstavnicima Fondacije „Fridrih Ebert“. U otvorenom i prijateljskom razgovoru, Radojičić je upoznao goste o važnim projektima koji se trenutno realizuju u Banjoj Luci, sa posebnim akcentom na kandidaturu našeg grada za Evropsku prestonicu kulture 2024. godine.

– Konstatovali smo da postoji dobra saradnja između Fondacije „Fridrih Ebert“ i Grada. Nema razloga da tako i ne nastavimo u budućnosti, a Grad Banja Luka je otvoren za svaku vrstu saradnje u različitim oblastima – rekao je Radojičić.

Radojičić je poželio mnogo uspjeha u daljem radu odlazećem direktoru Fondacije Marijusu Mileru Henihu, te poželio srdačnu dobrodošlicu novom direktoru Peteru Hurelbrinku.

Fondacija „Fridrih Ebert“ zalaže se za kooperativni dijalog između osoba koje nose političku odgovornost i civilnog društva. Uz pomoć lokalnih, regionalnih i državnih partnera, a ova fondacija u Bosni i Hercegovini organizuje radionice, seminare, predavanja i internacionalne konferencije.