Magazin 10.04.2019.

RADOSAVLJEVIĆ: Takmičenja mi pomažu u izgradnji karijere

ČITANJE: 2 minute

David Radosavljević iz Banjaluke osvojio je publiku još kao dječak nastupom u regionalnim takmičenjima.

Nakon što je prije tri godine objavio prvu autorsku pjesmu, sada je došlo vrijeme za novu, a svoj talenat dodatno brusi nastupajući u takmičenju “Pinkove zvezdice – All stars”, gdje će se u novom krugu predstaviti i ovog petka.

“Muzičkom takmičenju ‘All stars’ sam se radovao najviše zbog ponovnog susreta i druženja sa drugovima iz prijašnje sezone ‘Pinkovih zvezdica’. ‘All stars’ je šou u kome su superfinalisti iz sve četiri sezone”, pojasnio je Radosavljević, napominjući da su se njegovi roditelji prvo dvoumili da li uopšte da učestvuje u ovom šouu.

“Sada sam u mutaciji, koja je normalna za dječake mojih godina, ali mutacija dosta otežava pjevanje. Moja želja je bila veća i odlučili su da pokušam, tako da zasad uspijevam da kontrolišem glas. Muzička takmičenja mi mnogo pomažu u izgradnji karijere. Ponovo sam u žiži interesovanja i dobijam razne ponude za snimanja”, kazao je on.

Priznao je da ima tremu pred svaki nastup, ali smatra da je i ona veća što je stariji jer je svjesniji i odgovorniji.

“Za deset krugova u dosadašnjem takmičenju samo dva puta sam dobio manju ocjenu od petice, i ta dva kruga sam smireno čekao rezultate. Neću biti skroman, nadam se superfinalu i da me moji sugrađani podrže u tome SMS glasovima”, želje su koje trenutno ima ovaj tinejdžer.

Novu pjesmu snimiće u duetu s hrvatskom pjevačicom Nikolinom Pelaić, a istu će raditi hrvatski kompozitor Ernest Pelaić.

“Ernest nas je kontaktirao i izrazio želju da napiše i komponuje pjesmu. Rekao je da imam tu neku suzu u glasu i da zna šta će za mene da uradi. Tako su krenuli dogovori u vezi sa pjesmom i spotom, koji će biti snimljen u prelijepom Splitu”, naveo je on.

Radosavljević se preselio u Beograd, gdje će nastaviti školovanje, a smatra da tamo ima veće mogućnosti da nadogradi sebe u muzičkom smislu.

(Nezavisne)