Vijesti 07.09.2018.

RADOST ZA MALIŠANE Izgrađeno novo dječije igralište u Lazarevu

ČITANJE: 1 minuta

Gradonačelnik Igor Radojičić i direktor prevozničke kompanije „Merdian“ Anđelko Šobot, svečano su danas otvorili novo dječije igralište u naselju Lazarevo, u dvorištu škole „ Borislav Stanković“.

Novi prostor za zabavu mališana izgradila je domaća kompanija „Merdian“, u okviru velike akcije Gradske uprave izgradnje dječijih igrališta u gradu.

Gradonačelnik Radojičić izjavio je da je ovo već 18. igralište, koje je u posljednjih godinu i po izgrađeno u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama. On se zahvalio „Meridijanu“, kao uspješnoj domaćoj kompaniji koja se pridružila akciji i mališanima u Lazarevu podarila novi prostor za igru.

– Do kraja ove godine, trebalo bi da bude izgrađeno još nekoliko novih igrališta, u okviru ove akcije, i to na Starčevici, Novoj varoši i Laušu – rekao je Radojičić.

Vrijednost novog igrališta je oko 30.000 KM, a kako kaže direktor „Merdijana“ Anđelko Šobot ponosni su što su dio akcije na poboljšanju uslova života za djecu.

– Uprava naše kompanije sa zadovoljstvom je prihvatila inicijativu Gradske uprave  za izgradnju dječijih igrališta. Nadam se da će djeca rado koristiti ovo igralište, a „Merdian“ će i dalje učestvovati u sličnim, društveno odgovornim akcijama – kazao je Šobot.