Politika 25.12.2020.

RADOVIĆ: Morbidno je pokušavati diskreditovati političke rivale koristeći bolest, Dodiku želim brz oporavak

ČITANJE: 1 minuta

Ističući da su “juče pojedini mediji i SNSD Istočno Sarajevo objavili neistine koje želi da demantuje”, Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS-a i poslanik u NSRS, oglasio se na društvenim mrežama.

On ističe da je “morbidno pokušavati diskreditovati političke rivale koristeći bolest predsjednika SNSD-a u te svrhe”.

– Ne mogu da vjerujem, a niti razumijem da se njegove stranačke kolege služe takvim sredstvima. Očito da se poigravaju sa zdravstvenim stanjem predsjednika SNSD-a gospodina Dodika, kako bi po ko zna koji put pokušali da optuže druge koji su politički neistomišljenici. Za razliku od pojedinaca kojima je ovo palo na pamet, svi koji me poznaju znaju da ja nikada ne bih koristio bilo čije zdravstveno stanje u političke ili bilo koje svrhe. To dovoljno govori o njima i o njihovom karakteru – poručio je Radović.

– Na ovaj način vjerovatno žele da izazovu osudu javnosti i da skrenu pažnju sa katastrofalnog finansijskog stanja u Srpskoj, ali i slučaja poklonjene ikone o kojem bruji svjetska javnost i svjetski mediji čime je prilično narušen ugled Republike Srpske u međunarodnoj javnosti. Predsjedniku SNSD-a želim brz oporavak i dobro zdravlje – zaključuje Radović.

(Banjaluka.net)

Oznake: Milan Radović