Politika 22.06.2021.

Radović: Nije istina da sam pokušao fizički napasti Tubina

ČITANJE: 1 minuta

Poslanik SDS-a Milan Radović rekao je danas da je apsolutna neistina da je pokušao fizički napasti i udariti poslanika Socijalističke partije Srpske u Narodnoj skupštini Milana Tubina.

Radović je na konferenciji za novinare u Skupštini rekao da je neistina i da je u skupštinskom restoranu prijetio Tubinu.

“Rekao sam gospodinu Tubinu da nije u redu da me proziva i spominje na ličnoj osnovi. Možda sam to rekao u jednom agresivnijem tonu”, naveo je Radović i dodao da je upravo Tubin sklon prijetnjama.

Poslanik Socijalističke partije Srpske u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Tubin rekao je ranije da ga je poslanik SDS-a Milan Radović u skupštinskom restoranu pokušao fizički napasti i da mu je prijetio.

“Pokušao je da me udari glavom, prijetio mi je i nazivao me pogrdnim imenima. Ovo je nedopustivo, ali neka se zna o kakom čovjeku i nasilniku je riječ. To je monstrum i zato pozivam nadležne službe da reaguju”, rekao je Tubin u Narodnoj skupštini koji je prethodno rekao da Radović blokira razvoj Prijedora, a živi u Beogradu.

(Srna, E.M)

 

Oznake: Milan Radović