Politika 13.07.2020.

RAJČEVIĆ: Kampanja SNSD-a će postaviti nove standarde političke komunikacije

ČITANJE: 1 minuta

Šef Glavnog izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević rekao je da će kampanja ove stranke za predstojeće izbore biti prepoznatljiva, te da će postaviti nove standarde političke komunikacije, ne samo za 2020. nego i za 2022. godinu.

Rajčević je objasnio da će, uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju i nemogućnost procjene kakav će biti njen uticaj tokom jeseni, kampanja jednim dijelom sigurno biti usmjerena prema virtuelnom prostoru.

“Društvene mreže i drugi vidovi pružanja digitalnog sadržaja mlađem dijelu glasačkog tijela odavno su podrazumijevani način komunikacije i svakako da će naša digitalna kampanja biti usmjerena kako prema njima, tako i prema onima koji zbog uticaja pandemije sve više koriste tehnološke alatke”, rekao je Rajčević za “Glas Srpske”.

Rajčević je napomenuo da će u zavisnosti od mjera zdravstvene zaštite, SNSD koristiti i oprobane tehnike mobilizacije članova, aktivista i simpatizera.

“Sigurno je da ćemo ići na nešto manji format, neposredniju komunikaciju, ne samo sa onima koji su naši politički istomišljenici, nego i prema onima koji to u ovom trenutku nisu”, naglasio je Rajčević.

Prema njegovim riječima, u prvom planu kampanje SNSD-a biće čovjek.

“Slušamo potrebe naših građana, tako da ćemo kroz novi program lokalnog razvoja ponuditi više radnih mjesta u privredi, novu ekonomsku perspektivu, posebno za mlade ljude. Kroz reforme u ovom ciklusu na lokalnom, a onda i na republičkom nivou uvešćemo građane Srpske u društvo razvijenih evropskih nacija 21. vijeka”, poručio je Rajčević.

(Srna)