Vijesti 27.10.2017.

Ranjen muškarac u Banjaluci, policija traga za napadačem

ČITANJE: 1 minuta

Jedan muškarac je ranjen iz pištolja u nogu u pucnjavi koja se dogodila ispred jednog ugostiteljskog objekta u banjalučkoj Cerskoj ulici, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako se dodaje, nepoznati muškarac je najprije verbalno napao povrijeđenog muškarca, da bi potom iz pištolja ispalio nekoliko hitaca prema njemu i ranio ga.

Nakon toga on je pobjegao, a policija traga za njim.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su postupili po zaprimljenoj prijavi da je nepoznati muškarac došao ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Cerska, gdje je prvo verbalno napao oštećenog a zatim je iz pištolja ispalio više hitaca kojom prilikom ga je pogodio u predjelu nogu, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz policije.

Dolaskom na lice mjesta, potvrđeni su navodi prijave, a povrijeđenom je ukazana pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

“Izvršen je uviđaj i konstatovano je zatečeno stanje, a dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na identifikovanju izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela „Izazivanje opšte opasnosti“”, navode iz PU Banjaluka.

(Nezavisne)