Vijesti 15.02.2021.

RANJEN ROĐAK: Poznati reper Buba Koreli bio meta pucnjave u Sarajevu? (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

U sarajevskom naselju Stup danas oko 16.30 došlo do pucnjave u kojoj su povrijeđene dvije osobe.

Pucnjava se desila usred dana, a šokirani stanari su sve snimili.

Na kratkom snimku vidi se pet osoba, ali nije poznato koliko njih ima veze s pucnjavom.

– Na lice mjesta izašli su policajci te su zatekli dvije povrijeđene osobe – dodali su iz Operativnog centra MUP KS, piše Avaz.

Povrijeđeni su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Stepen povreda za sada nije poznat.

Avaz je na osnovu snimka koje posjeduje i svjedočenja građana navodi da je pucano na Omara, rođaka Amara Hodžića, poznatog u javnosti kao Buba Koreli, koji je navodno bio u njegovom društvu.

Tom prilikom, prema nepotvrđenim informacijama, ranjen je Omar.

Takođe, jedna osoba je zadržana na mjestu događaja. Za sada nije poznato da li se radi o svjedoku nemilog događaja ili akteru napada.

Buba Koreli: U pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, nakon današnje pucnjave u sarajevskom naselju Stup, rekao je za „Avaz“ da nikako nije povezan s nemilim događajem.

– Povodom današnjeg incidenta koji se dogodio, došlo je do spominjanja mog imena. Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu i nikako nisam povezan sa pucnjavom – rekao je Corelli.

Za “Avaz” je ranije potvrđeno iz sarajevske policije da se incident dogodio oko 16:30 sati te da su policajci zatekli dvije povrijeđene osobe.

Također, jedna osoba je zadržana na mjestu događaja. Za sada nije poznato da li se radi o svjedoku nemilog događaja ili akteru napada.

Povrijeđeni su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

(SB)

Oznake: Buba Koreli