Vijesti 19.08.2020.

Rasvijetljena serija krađa u banjalučkom fitnes centru

ČITANJE: 1 minuta

Lice čiji su inicijali D.Đ. uhapšeno je jer je utvrđeno da je počinilo devet krađa u poslovnom subjektu u Banjaluci koji se bavi pružanjem usluga vježbanja i održavanja tjelesne kondicije, a u kojem je bilo zaposleno kao instruktor, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Službenicima Policijske uprave Banjaluka su se od 5. avgusta do juče u više navrata obraćali oštećeni, koji su prijavljivali da im je iz svlačionice ukraden novac tokom treninga, navodi se u saopštenju.

“Utvrđeno je da je D.Đ. u kraćem prethodnom periodu bio zaposlen kod pravnog subjekta na poslovima instruktora, te da je u vrijeme kada je počinio krađu prostor koristio za lično vježbanje i tom prilikom iskoristio nepažnju oštećenih, te iz neobezbijeđenih svlačionica krao novac”, navodi se u saopštenju.

Lice D.Đ. uhapšeno je juče u okviru operativne akcije “Teg”, koja je usmjerena na otkrivanje i rasvjetljavanje krađa počinjenih u ovom poslovnom subjektu.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci naložio je da, nakon kompletiranja predmeta, Tužilaštvu bude dostavljen izvještaj o produženom krivičnom djelu krađa.

(Srna)

Oznake: krađa