Vijesti 22.06.2016.

Rat udovice i ljubavnica: Zajedno ispratile uglednog Banjalučanina na vječni počinak

ČITANJE: 1 minuta

Službenici jedne zaštitarske firme u Banjaluci ostali su šokirani nesvakidašnjim zahtjevom uplakane udovice, koja im se nedavno obratila.

– U kancelariju je došla žena u crnom iz ugledne porodice i zatražila da joj na sahranu pošaljemo obezbjeđenje koje bi imalo samo jedan zadatak – da ne dozvoli ljubavnicama njenog pokojnog supruga ulazak na groblje – potvrdio je izvor „EuroBlica“ blizak zaštitarskoj firmi.

Nakon zahtjeva ogorčene udovice službenici su ostali zatečeni.

– U prvim sekundama sve je izgledalo kao neslana šala. Međutim, ubrzo smo saznali da je taj zahtjev bio daleko od bilo kakve šale – počinje ispovijest za „EuroBlic“ radnik zaštitarske firme.

– Pokojni suprug, takođe ugledni Banjalučanin, živio je, može se reći, malo slobodnije od svojih „vršnjaka“ i imao je ne samo jednu, već nekoliko ljubavnica, koje su takođe željele da prisustvuju njegovoj sahrani. Za to je saznala supruga pokojnika i pokušala je da na sve moguće načine spriječi dolazak ljubavnica – objasnio je izvor „EuroBlica“.

Obzirom na nesvakidašnji zahtjev, kontaktirani su pravnici, a zahtjev udovice je nakon konsultacija, ipak, odbijen kao neosnovan.

Tri ljubavnice su tako izvojevale i posljednju pobjedu nad ženom pokojnika.

(Blic)