Vijesti 08.04.2017.

Razbojnik s nožem hara Banjalukom, uboden trgovac

ČITANJE: 2 minute

Maskirani razbojnik sa fantomkom na glavi i naoružan nožem sinoć je oko 20:30 sati nanio teže povrede trgovcu u prodavnici “Vesna” u banjalučkom naselju Paprikovac, odakle je ukrao još neutvrđenu sumu novca, saznaje Mondo.

Kako saznaje isti izvor na licu mjesta, trgovac je najvjerovatnije uboden nožem u predjelu prsa, te je prevezen na banjalučku Hirurgiju gdje mu se ukazuje ljekarska pomoć.

Na mjestu događaja tek je počeo uviđaj, te policija još uvijek ne želi da iznosi detalje ovog događaja, javio je sinoć isti izvor. “Ispitujemo navode prijave i u ovom trenutku ne možemo iznositi nikakve zvanične detalje”, kazali su u CJB Banjaluka.

Nekoliko stanara u obližnjoj ulici Kraljice Jelene ispričali su da je povrijeđeni trgovac ujedno i vlasnik ove radnje, te da je kobnog trenutka bio sam u objektu.

– Nakon što je uboden pozvao je sina, koji je odmah došao i našao ga krvavog unutra. Odmah su pozvali policiju i Hitnu. Razojnik koji je navodno imao čarapu na glavi pobjegao je u pravcu centra grada, a čuli smo da je navodno viđen kod Nestro pumpe, te se za njim traga. Svi smo prestravljeni, u ovom kraju se nikada ništa slično nije desilo, ispričali su nam stanari.

U ponedjeljak uveče gotovo u isto vrijeme u Banjaluci su u dva marketa počinjena dva razbojništva na gotovo identičan način i to u razmaku od samo petnaestak minuta.

U ulici Tromeđa u market “Valentino” razbojnik sa fantomkom na glavi i naoružan nožem je oko 21 sat, dok je radnica bila na drugom kraju radnje, prišao kasi, otključao je i ukrao za sada neutvrđenu sumu novca.

Samo 15 minuta kasnije ušao je takođe u prodavnicu “Valentino”, koja se nalazi nekoliko stotina metara dalje, odgurnuo dvije radnice i takođe iz kase ukrao nepoznatu sumu novca.

U oba slučaja obavljen je uviđaj.

(mondo.ba)