Biznis 14.09.2016.

Razmjena iskustva o energetskoj efikasnosti

ČITANJE: 1 minuta

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RRS u saradnji sa Njemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit – GIZ), Razvojnim programom Ujedinjenih nacija (UNDP), Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID) i Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske organizuje Konferenciju o energetskoj efikasnosti o temi „Unapređenje energetske efikasnosti u građevinarstvu kao pokretač privrednog razvoja.

Konferencija će biti održana od 20.09. do 21.09, u hotelu „Bosna“ u Banjojluci, a biće svečano otvorena 20.09. u 12 časova.

Cilj konferencije je da se razmijene iskustva i otvori diskusija o pravnim, tehničkim i ekonomskim aspektima energetske efikasnosti u građevinarstvu, a planirano je održavanje nekoliko panel diskusija na političkom i stručnom nivou.

Konferencija se organizuje u okviru akruelnog projekta Energetske efikasnosti u RS koji realizuje Ministartsvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju.

(NN)