Magazin 12.11.2015.

Razvodi se Mr. Bin, našao 28 godina mlađu

ČITANJE: 1 minuta
rojan_atkinson
Stihija razvoda se iz Holivuda seli u Veliku Britaniju. Rojan Atkinson (60), poznatiji kao Mr. Bean, zvanično je okončao svoj 24-godišnji brak sa BBC-jevom šminkericom Sunetrom Sastri (54). Par se prvobitno razišao sredinom prošle godine, a sada je njihov razvod zvaničan i to zbog mlade glumice Louise Ford (32).

Kako se navodi, saslušanje na sudu trajalo je manje od jednog minuta, a bivši supružnici, koji su se upoznali tokom osamdesetih godina prošlog stoljeća, na njemu nisu bili ni prisutni.

Rowan i Sunetra bili su jedni od najbogatijih parova iz svijeta zabave u Velikoj Britaniji, a zajedničko bogatstvo procjenjuje se na 70 miliona funti. Par ima dvoje djece, Bena (22) i Lili (20).

– Sunetra je još uvijek ljuta što ju je ostavio zbog toliko mlađe žene – rekao je jedan od izvora.

Atkinson je, naime, već 18 mjeseci u vezi s glumicom Luiz Ford, poznatoj po ulogama u serijama “Misfits” i “Sky's Chickens”. Luiz i Rojan zajedno su glumili u pozorišnoj komediji pod nazivom “Quartermaine's Terms”, a paparaci su primijetili da nakon izvođenja ovog komada zajedno odlaze na večeru. Nekoliko dana poslije toga, novopečeni emotivni partneri boravili su u glumčevom novoiznajmljenom stanu na jugu Londona.

Poznati glumac se nakon toga nije pojavljivao u javnosti u društvu svoje supruge, što je podstaklo sumnje da odnos sa Louise nije samo obična afera. Sumnje su bile potvrđene kada se Rojan nije pojavio na porodičnom vjenčanju svog nećaka, nakon čega je objavljeno da legendarni komičar svoj porodični dom napušta zbog znatno mlađe kolegice.

rojan_atkinson_sa_novom

(Agencije)