Politika 17.01.2019.

REAKCIJA BRITANSKOG AMBASADORA Optužbe da smo sakrili Davora su nevjerovatne

ČITANJE: 1 minuta

Britanski ambasador u BiH Metju Fild osvrnuo se u najnovijem blogu na određena dešavanja u proteklom periodu, te je ujedno najavio i na čemu će ambasada na čijem je on čelu raditi u narednom periodu. 

– Ne mogu reći da smo odmarali, jer nekada su određene izjave toliko nevjerovatne da na njih morate odgovoriti – Britanska ambasada je organizovala proteste u Banjaluci, a Davora Dragičevića smo sakrili u našoj kancelariji?! Sa ozbiljnije strane, imao sam priliku da se pridružim ljudima iz cijele BiH u opraštanju sa lordom Pedijem Ešdaunom, neumornim i odlučnim prijateljem ove zemlje. Vodeći se njegovim primjerom, pridružio sam se kolegama iz Ambasade u planiranju aktivnosti za godinu koja je pred nama – naveo je Fild.

Navodi da je tema za diskusiju bilo mnogo, poput “kako možemo bolje pomoći BiH da bude stabilna i prosperitetna, te da ispunjava potrebe i težnje svojih građana”.

– Još jednom me je impresionirala odlučnost ove grupe ljudi, većina su i sami građani ove zemlje, da naprave pozitivnu razliku – naveo je u blogu.

(Srpskainfo)