Politika 17.01.2021.

Reakcije iz DNS nakon prelaska Obradovića u SNSD: Građani Banjaluke prevareni i pokradeni

ČITANJE: 2 minute

Današnjim istupom bivšeg člana DNS Borivoja Obradovića, koji nije mogao ni da izgovori ime partije u koju je preletio pa ga sadašnji, a očigledno i bivši, naredbodavac opominje gdje se nalazi, pokazuje koliko su građani Banje Luke prevareni i pokradeni.

Rekli su ovo u DNS nakon što je danas odbornik Borivoj Obradović napustio njihovu stranku i pristupio SNSD.

– Podsjećamo javnost i građane Banja Luke da je DNS partija koja je na proteklim izborima osvojila dva odbornička mandata u Banjaluci. Mandati su osvojeni na politici, idejama i infrastrukturi Demokratskog narodnog saveza i ti rezultati bi bili značajno bolji da se tadašnje rukovodstvo Gradskog odbora DNS Banja Luka pridržavalo odluka Predsjedništva DNS i predsjednika stranke Nenada Nešića – navodi se u saopštenju.

Dalje se navodi da su građani Banjaluke prevareni i pokradeni.

– Zamislite lopova koji se javno hvali da je opljačkao banku i troši taj novac bez ikakve odgovornosti. Pitamo se, u kom pravcu ide naše društvo ukoliko se ovakve prevare dozvole i oproste. U čemu je razlika između pljačkaša banke i ovih koji varaju građane Republike Srpske na izborima? – ističu u DNS.

Traže mandat nazad.

– Najmanje što očekujemo od raznih Borivoja i njemu sličnih jeste da vrate ono što im je DNS dao, da vrate mandate, a svoj put nastave onim pravcem za koji misle da je za njih bolji. Svima koji su uzeli pokradeno poručujemo da nikome nećete donijeti sreću. Učinili ste veliku stvar za DNS time što niste više dio nas – istakli su u DNS.

Poručili su da ostaju uz građane Republike Srpske.

– DNS je opstao i ostaće uz svoj narod bez obzira na pojedince koji ih bezočno kradu i varaju, a cijenu će platiti jer će ih narod kazniti – zaključili su u DNS.

(Srpskainfo)

Oznake: DNS