Politika 23.08.2021.

REAKCIJE IZ SDS-a: Ministar Šeranić pogazio struku i obesmislio napore zdravstvenih radnika

ČITANJE: 1 minuta

Iskrenost u politici je rezultat snage, a licemjerje je rezultat slabosti. Fotografije ministra Šeranića sa stranačkog skupa na Кozari i njegova promocija brige za javno zdravlje građana jedino se može nazvati licemjerjem najgore vrste, saopšteno je iz Odbora za zdravstvo SDS povodom fotografija sa stranačkog skupa SNSD-a na Kozari, a na kojima se nalaze članovi i simpatizeri bez maski i distance.

Neke od tih fotografija na društvenim mrežama objavila je izvjesna Silvana Marić iz Prijedora, koja se na Mrakovici slikala sa visokim funkcionerima SNSD, među kojima je bio i ministar Šeranić.

U saopštenju iz SDS ističu da je juče svojim prisustvom i revnosnim slikanjem na Кozari ministar Šeranić dosad najsnažnije pogazio struku i obesmislio sve napore zdravstvenih radnika koji mjesecima izgaraju u borbi sa virusom korona.

– Kada se plamen virusa korona tokom jeseni raširi i kada vam ministar Šeranić počne dijeliti moralne lekcije o „neodgovornosti građana“, bude upozoravao na krah zdravstvenog sistema i držao pridike o mjerama socijalne distance – pošaljite mu slike razdraganih osmjeha sa Kozare iz avgusta mjeseca kao odgovor. Znajte da mi hoćemo – poručili su iz SDS.

(N.S)

Oznake: Alen Šeranić, SDS, SNSD