Politika 31.12.2018.

REAKCIJE Opozicija negoduje na policiju zbog sinoćnjih dešavanja u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

Opozicioni političari u Republici Srpskoj su na društvenim mrežama negodovali zato što su policajci upotrijebili silu na sinoćnjim protestima pripadnika grupe “Pravda za Davida” u Banjaluci.

Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović napisao je na Twiteru da je 280. dan protesta kao i uvijek do sada protekao mirno i dostojanstveno, bez ijednog incidenta.

Branislav Borenović@BBorenovic

280. dan!
Kao i uvijek do sada mirno i dostojanstveno,bez ijednog incidenta, hiljade i hiljade građana tražilo istinu i pravdu da bi se na kraju stotine specijalaca obrušilo na dvadesetak ljudi!
Bespotrebna i nevjerovatna primjena sile!!!

 

 

– Hiljade i hiljade građana tražilo je istinu i pravdu da bi se na kraju stotine specijalaca obrušilo na dvadesetak ljudi! Bespotrebna i nevjerovatna primjena sile! – napisao je Borenović na Tviteru.

Embedded video

Драшко Станивуковић@StanivukovicD5

Опет почели да ХАПСЕ!

ПОДМУКЛО!

Збијамо редове, па настављамо нашу борбу!

Draško Stanivuković (PDP) napisao je da su opet počeli da hapse, podmuklo, ali da građani zbijaju redove i nastavljaju borbu.

Igor Crnadak (PDP) napisao je da su devet mjeseci nakon Davidovog ubistva građani Banjaluke uplašeni i zabrinuti za svoju djecu, piše klix.ba.

(Srpskainfo)