REGIONALNO TAKMIČENJE Banjalučki osnovci učestvuju u projektu “Žogarija/Loptarija”

Učenici Osnovne škole „Branko Ćopić“ učestvuju danas na regionalnom takmičenju „Žogarija/Loptarija“ koje se održava u Sarajevu, u organizaciji Sportskog društva „Medija sport“ iz Ljubljane.

Pobjedom na takmičenju između osam banjalučkih škola, održanom u maju ove godine, osamnaest učenika škole OŠ „Branko Ćopić“ obezbjedilo je učeće na finalnom regionalnom takmičenju koje je okupilo škole iz Srbije, Makednonije, Slovenije, Austrije, Italije, Hrvatske, Crne Gore i domaćina BiH.

Učešće učenika banjalučke škola u ovom projektu omogućen je uz podršku Gradske uprave koja je obezbjedila sredstva za njihov smještaj i prevoz.

ŠAROVIĆ: Ne treba zatvarati vrata za razgovor

Funkcioner SDS-a Mirko Šarović izjavio je da je oprezan kada je riječ o pozivu novoizabranog srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika na jedinstvo srpskih stranaka u institucijama BiH, ali da bi saradnja bila u interesu Republike Srpske.

TOPLI RADIJATORI Počelo grijanje u Banjaluci

Na području grada Banjaluka danas je počelo grijanje u stambenim i poslovnim jedinicama koje su na sistemu daljinskog grijanja, saopšteno je iz preduzeća “Eko-toplane”.