Vijesti 15.06.2022.

Regulacioni plan za centar Banjaluke ponovo na javnom uvidu

ČITANJE: 1 minuta

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana dijela centralnog područja grada Banjaluke biti izložen na ponovni javni uvid, objavljeno je na stranici Grada.

– Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između ulice Kralja Petra I Karađorđevića, Srpske ulice, ulica Vase Pelagića, Bana dr Todora Lazarevića, Vidovdanske ulice i Trga srpskih vladara, u ukupnoj površini od 4,76 hektara – navedeno je u objavi.

Kako se dodaje Nacrt će biti izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting ‘CPK’ Banjaluka, Bulevar Desanke Maksimović br. 2, prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka, prostorijama mjesnih zajednica Centar 1 i Centar 2, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 8.00 do 16.00 časova  u periodu od 23.06.2022. godine do 30.06.2022. godine.

Nacrt Plana biće objavljen i na stranici Grada.

– Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 30.06.2022. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje – zaključuje se u objavi.

(A. S.)