REKAVICE Saobraćajna nezgoda na putu Banjaluka-Jajce

Saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila i moped dogodila se u mjestu Rekavice, na magistralnom putu Banjaluka- Jajce.

Saobraćajna nezgoda se dogodila danas oko 14 časova, kada su se Pasat kojim je upravljao M.R,  Citroen za čijim je volanom bio M.M.  te moped kojim je upravljao G.V. sudarili.

Šestoro lica zadobilo je tjelesne povrede.

Uviđaj je u toku, a nakon završenog uviđaja uspostaviće se normalno odvijanje saobraćaja i biće poznato više informacija.

(Nezavisne)

KOD GRADSKOG MOSTA GRADE HOTEL Nakon Nove Varoši stiže još primjedbi na regulacioni plan

Regulacionim planom za interpolaciju objekata društvenog sadržaja u Obilićevu se namjerava srušiti baraka koju godinama koristi omladinski centar„Zdravo da ste“, a umjesto nje graditi hotel. Ovaj regulacioni plan koji predviđa izmjene na sedam lokacija u gradu izazvao je pravo negodovanje u Banjaluci, a nakon pobune mještana Nove Varoši, primjedba je stigla i od organizacije „Zdravo

ŠUKALO: Vladajuća većina sprečava razrješenje predmeta Dragičević

Odbijanjem uvrštavanja u dnevni red Izmjena Zakona o krivičnom postupku i Zakona javnim tužilaštvima, vladajuća većina je stala u zaštitu kriminala i tajkuna, tvrdi Adam Šukalo, predsjednik neformalnog antikorupcionog tima Narodne skupštine RS na pres konferenciji koja je upravo završena.

BESPLATAN KAMP Stotinu djece iz Banjaluke uživalo u Grčkoj

Stotinu djece uzrasta od devet do 14 godina iz Banjaluke, među kojima 60 članova Radničkog kulturno-umjetničkog društva “Pelagić” boravili su u Dječjem kampu “Skuras” na grčkom poluostrvu Halkidiki od 7. do 15. juna, a ovakav projekat biće realizovan i naredne godine.