Magazin 11.05.2016.

Rekordan broj fotografija pristiže na foto-konkurs “Grad prijateljstva”

ČITANJE: 1 minuta

banjaluka

Instagram foto-konkurs kompanije m:tel pod nazivom #GradPrijateljstva, koji traje od početka aprila, izazvao je ogromno interesovanje korisnika ove društvene mreže u BiH.

Sudeći bo broju pristiglih fotografija putem zvaničnog haštaga #GradPrijateljstva, konkurs je inspirisao mnogobrojne ljubitelje fotografija i gotovo da nema grada i kutka države koji kamere na foto-aparatu ili mobilnom telefonu nisu zabilježile.

Zahvaljujući konkursu i svim autorima koji su poslali svoja mala umjetnička djela Instagram već krasi gotovo 1500 predivnih fotografija.

Konkurs #GradPrijateljstva je otvoren do 15. maja 2016. godine i do tog dana svi ljubitelji fotografije imaju vremena da prijave svoju fotografiju i pokažu da je upravo njihov grad – grad prijateljstva.

Da biste učestvovali potrebno je da imate lični profil na Instagramu koji je otvoren za javno pregledanje, postavite autorsku fotografiju uz hashtagove #gradprijateljstva i #mtelbh, te ne zaboravite „zapratiti“ i tagovati Instagram profil kompanije m:tel – @mtelbh.

Autor najljepše fotografije na poklon će dobiti pametni telefon, a 20 najoriginalnijih fotografija prema mišljenju stručnog žirija, biće predstavljene na izložbi koja će biti organizovana po završetku akcije. Da biste pregledali sve pristigle fotografije do sada posjetite Instagram profil kompanije m:tel, ukucajte haštag #GradPrijateljstva i uvjerite se u sve ljepote koje nas okružuju, a da toga ponekad nismo ni svjesni.

(PR)