Biznis 19.01.2021.

Restoran u “Akvani” ponovo radi

ČITANJE: 1 minuta

Restoran u okviru akva-parka „Akvana“ ponovo radi, nakon pauze od gotovo deset mjeseci.

Ovo ugodno mjesto za druženje, ali i poslovne sastanke, otvorilo je svoja vrata, a iz rukovodstva „Akvane“ poručuju da su svi dobrodošli kako na piće tako i na ukusne zalogaje.

V.D. direktora „Akvane“, Velibor Vukajlović, rekao je da su ovo prvi radni dani nakon dugo vremena i da je restoran otvoren od 8.00 do 22.00 časa, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera.

On je istakao da je šefu kuhinje izdat nalog da izradi novi jelovnik i da će od sljedećeg ponedjeljka restoran raditi u punom kapacitetu.

– Restoran je i do pojave ograničenja u vezi sa korona virusom bio otvoren samo za proslave ili skupove, a mi ga od danas otvaramo i za sve građane. Imaćemo povoljne i pristupačne cijene za sve, a posebno smo vodili računa o tome da se nalazimo blizu studentskog kampusa i za studente ćemo imati veoma povoljnu ponudu jela – naglasio je Vukajlović.

Vukajlović ističe da će uskoro ići i sa pozivom prema svim gradskim institucijama da sve planirane skupove ili proslave održavaju u restoranu „Akvane“.

(E.M)

Oznake: Akvana