Biznis 14.10.2015.

Rezervišite Ascend Mate S i zaljubite se na prvi dodir

ČITANJE: 2 minute

huawei_mate_s

Najnoviji premijum Huawei Mate S model biće moguće rezervisati već od sutra i to putem  putem m:tel Facebook stranice.

Riječ je o fabletu koji dolazi sa 5,5-inčnim AMOLED ekranom  (2.5D) zaštićenim Gorilla Glass slojem četvrte generacije u Full HD rezoluciji 1080p, te dvostruko dijamantski obrađenom ivicom, debljine 2,65 milimetara.  Pokreće ga Huawei-jev sopstveni HiSilicon Kirin 935 procesor u kombinaciji sa 3 GB RAM-a, a interna memorija sadrži kapacitet od 32 GB.

Na poleđini Mate S donosi kameru sa senzorom od 13 megapiksela  zaštićenu safirnim staklom  i ima OIS opciju nove generacije. Dodat je PRO Mode koji omogućava više podešavanja i dodatni uticaj korisnika na scenu koja se fotografiše ili snima. Da bi odskočili od svih, Huawei je u Mate S ubacio i poseban set  filtera za slikanje i snimanje u crno-bijeloj tehnici koja će slike učiniti kontrastnijim i retro.

Huawei je unaprijedio  Knuckle Sense na 2.0 verziju, koja omogućava bolje odsijecanje fotografija ili njihovih dijelova, kao i crtanje zglobom prsta. Nacrtajte „C“ na ekranu zglobom prsta i aktiviraće se kamera, „W“ će pokrenuti vremensku prognozu, „e“ pokreće internet pregledač, a sve ostale prečice možete sami dodati u meniju telefona, fingerprint Sense 2.0  kod ovog modela povećava brzinu prepoznavanja otiska prsta i osjetljivost senzora.

Zahvaljujući posebnom nano sloju Huawei Mate S je otporan na prskanje vodom, vlažne ruke ili kišu. Uređaj podržava brzo punjenje, što znači da za deset minuta punjenja možete dobiti dva sata razgovora.

Kompanija Huawei je za Mate S pored tri godine garantnog roka obezbijedila i “premium garanciju”, koja se odnosi na besplatno servisiranje uređaja koji je oštećen od strane korisnika.

Telefon je dostupan u dvije boje: titanium siva i mistik šampanj. Budite prvi koji će rezervisati Huawei Mate S koji je uz Moj Mix tarifu 80 dostupan po cijeni od 1 KM.
Prvih 50 koji rezervišu ovaj sjajni telefon/fablet na poklon će dobiti Power bank 5000 mAh, a sljedećih 50 kupaca uživaće i u toplim napicima iz Huawei stilizovane poklon termos boce.

Rezervacije traju do početka prodaje ili isteka zaliha, a za više informacija pozovite korisnički servis kompanije m:tel na 066 10 10 10.

(PR)