Vijesti 27.06.2016.

Rezervne vojne starješine na prijemu kod Gavranovića

ČITANJE: 1 minuta

Povodom održavanja 22. vidovdanskih susreta rezervnih vojnih starješina, gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavaranović je danas upriličio prijem za rezervne vojne starješine iz Banjaluke, Prijedora, Vrbasa, Bečeja, Nikšića i Plužina.

– Ovaj prijem uvijek organizujemo kada je Banjaluka domaćin Vidovdanskih susreta rezervnih vojnih starješina. Drago mi je da se banjalučko udruženje povezalo sa kolegama iz okruženja i što ostvaruju dobru saradnju i prijateljstvo, a mi želimo da te veze dodatno ojačamo – rekao je gradonačelnik Gavranović u svom obraćanju.

Predsjednik Udruženja rezervnih vojnih starješina grada Banjaluke, Miko Škorić, zahvalio se gradonačelniku i Gradskoj upravi na podršci i istakao da su Vidovdanski susreti veoma sadržajni i da traju tri dana.

– Prije deset godina smo se uključili u ovu priču i vjerujem da na ovaj način promovišemo naš grad na koji smo ponosni, te jačamo prijateljske veze sa drugim gradovima. Naši gosti su veoma zadovoljni i to nam je dodatni motiv da i dalje radimo i razvijamo saradnju – naveo je Škorić.

Inače, domaćini 22. vidovdanskih susreta rezervnih vojnih starješina su Banjaluka i Prijedor.