Magazin 21.01.2016.

Riki Martin: “Volim i žene i muškarce”

ČITANJE: 1 minuta
riki martin
Popularni latino zavodnik, pjevač koji je devedesetih godina žario i palio svjetskom muzičkom scenom, Riki Martin, razočarao je sve svoje fanove ženskog pola kada je prije šest godina otkrio da je “srećan i ponosan homoseksualac”.

Tako je popularni pjevač, nakon višegodišnjeg skrivanja, konačno otkrio svoju tajnu, da bi nedavno dao izjavu koja je sve iznenadila, s obzirom na to da je rekao da je otvoren i za veze sa ženama.

-Uživam u seksualnim odnosima ma koji pol da je u pitanju. Ako to poželim, spavao bih sa ženom, ali ne bih mogao da se emotivno vežem za nju. U emotivnom smislu sam potpuno za muškarce. Privlače me i muškarci i žene, pa ne vjerujem u etiketiranje seksualnosti.

Smatram da smo svi samo ljudi sa emotivnim i seksualnim potrebama- rekao je popularni pevač i tako još jednom iznenadio sve svoje fanove.

Tokom svoje veoma uspješne karijere, Riki je bio u turbulentnoj vezi sa TV licem Rebekom de Albom, da bi se 14 godina kasnije javno izjasnio po pitanju svoje seksualnosti, a potom uz pomoć surogat majke dobio i dvojicu mališana. Bilo kako bilo, on sam kaže da je nakon svog priznanja “mnogo srećniji i zadovoljniji sobom”.

(NN)