RK BORAC Stigao Dakić, ugovor produžila trojica igrača

Juniorski reprezentativac Srbije i bivši član Metaloplastike Nikola Dakić potpisao je ugovor na dvije godine sa banjalučkim Borac Mtelom.

Mladi rukometaš igra na poziciji lijevog krila i imao je nekoliko zapaženih partija za bivšeg šampiona Evrope, Metaloplastiku što ga je i odvelo u reprezentaciju.

Pored toga, prve ugovore sa Banjalučanima su potpisali mladi rukometaši Nikola Knežević (dvije godine) i Luka Knežević (tri godine), dok su krilo Vladan Đurđević, te golmani Slađan Subotić i Arman Beširović produžili na još jednu sezonu i ostaju članovi Borca .

(Srpskainfo)

DAVOR DRAGIČEVIĆ: “Sve ima granice strpljenja, pa i moje srce!”

Pjesma „Klinac u getu“ i večeras je odjekivala centrom Banjaluke, gdje je održan 240. skup „Pravda za Davida“. Okupljeni su na još jednom mirnom protestnom okupljanju zapalili svijeće za ubijenog mladića i poručili da ostaju uz Davora Dragičevića, te da će u borbi za istinu i pravdu biti istrajani. – Sutra je 21. novembar, ko

Obnova semafora kod Banskog dvora

Na raskrsnici kod Banskog dvora, sutra će biti isključen semafor od deset do 12 časova radi montaže novog semaforskog kontrolera. – Inače, proteklog vikenda na ovoj raskrsnici izvršena je zamjena kompletne semaforske opreme novom, tako da je za sutra preostalo još da se montira ovaj uređaj – rekli su u Gradskoj upravi. (Srpskainfo)

DONACIJE GRADSKE UPRAVE 10.000 KM za porodicu Jovanke Tepić

Jovanka Tepić i njene kćerke, koje su u požaru ostale bez krova nad glavom, dobiće novčanu pomoć Gradske uprave u iznosu od 10.000 KM, a sve dok radovi na popravci kuće ne budu završeni, imaće obezbijeđen besplatan smještaj u centru „Zaštiti me“.