Vijesti 16.02.2016.

Roditelji nestalog 16-godišnjaka nude kuću za informaciju o sinu

ČITANJE: 2 minute
misimovici
-Nudimo kuću i imanje samo da nam neko kaže šta se desilo našem djetetu- kroz suze pričaju roditelji 16-godišnjeg Dragoljuba iz Gradiške koji je nestao prije skoro dva mjeseca.

Neizvjesnost je velika muka, najveća od svih, kažu Misimovići, koji već 56 dana nemaju nikakvih vijesti o sinu.

-Samo gledas kroz prozor, očekuješ da se pojavi, znači ne znam šta bih dao, kuću sam radio za njih dvoje to je najmanje što mogu dati- riječi su oca Bogdana Misimovića.

-Iskreno krijemo se jedni od drugih u neki ćošak i isplačemo se da možemo taj dan nastaviti- priča majka Mirjana Misimović.

Ni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka nemaju novih saznanja o tome gdje je 16-godišnji Dragoljub Misimović. Ponavljaju da rade sve što mogu kako bi pronašli dječaka.

dragoljub misimovic 55

Dragoljub je posljednji put viđen 22. decembra oko 18 časova kada je napustio nastavu i od tada mu se gubi svaki trag. Iz škole je otišao bez ličnih stvari, torbe i jakne.

Misimovići su se čak preselili kod rodbine u centar Gradiške, kako bi bili bliže mjestu njegovog nestanka. Posebno ih muče brojne dezinformacije o tome gdje bi dječak mogao da se nalazi.

Dosad su svašta čuli – da je viđen na Savskom keju, graničnom prelazu, kao i u Banjaluci, a često se pominjalo da je riječ o samoubistvu. Porodica u to ne želi da povjeruje.

-Uglavnom puno smo se zezali, smijali se, družili se i šta ja znam, od malih nogu pa do dan danas- kaže Marija Misimović, sestra nestalog mladića.

I dalje sumnjaju da je otet, pa su kontaktirali i policiju Hrvatske u Novoj Gradišci. U svojoj muci, razmišljaju i da unajme privatnog detektiva.

(ATV)