Vijesti 21.06.2016.

Roditelji ogorčeni na parkiranje auta u dvorište vrtića

ČITANJE: 1 minuta

Roditelji čija djeca idu u vrtić “Ježeva kućica” u Banjaluci ogorčeni su i zgroženi zbog parkiranja auta u dvorište vrtića.

Kako kažu, iako su više puta isticali svoje nezadovoljstvo po ovom pitanju u upravi Centra za predškolsko vaspitanje niko nije imao sluha, i zato su zamolili da se objave fotografije kako bi se konačno neko smilovao i stao u kraj ovoj praksi. 

Kako ističu roditelji, jedna od vaspitačica u tom vrtiću svaki dan kada dolazi na posao ulazi autom u dvorište vrtića gdje se djeca igraju i tu ga ostavlja cijeli dan.

– Naša djeca su nam se mnogo puta žalila na miris benzina i na to što im auto smeta kada se igraju jer je auto često parkirano pored klackalica. Razgovarali smo sa mnogim roditeljima i nikome nije jasno kako dvorište vrtića može ujedno biti i parking za vaspitačicu. Nismo sigurni da li da budemo šokirani ili zadovoljni što vrtić raspolaže tako dobrim rekvizitima pa ujedno uči djecu o važnosti čuvanja automobila i njihovom uticaju na okolinu – kažu ogorčeni roditelji.

mailservice (2) mailservice

(Banjaluka.net)