Romana živi na selu, pravi kozji sir i poručuje muškarcima: “Nemam silikone i mrtvačku kosu, a ponašaju se kao da mi fali daska u glavi”

Obratite pažnju, jer Romana iz Bosne ima nešto da vam poruči. Iako je na prvu loptu jako komično, nakon ovih njenih riječi će se mnogi ozbiljno zamisliti.

Da su neke drugačije vrijednosti danas na cijeni kada su muško-ženski odnosi u pitanju, pokazao je post jedne Romane iz Bosne koja ima ozbiljan problem da nađe jaču polovinu. Svoje muke podelila je na Fejsbuku i za dan postala viralni hit!

“Zovem se Romana.

Živim na selu i bavim se pravljenjem kozjeg, ovčijeg i kravljeg sira…

Ali mnogi se stide mene… jer čuvam i muzem krave, koze i ovce… Jer nemam kilo pudera i šminke na sebi… nemam silikone… mrtvačku kosu i napumpana usta… Ponašaju se kao da mi fali daska u glavi… da nisam sva svoja… jer po njima traćim svoju mladost na selu…Ne znaju da je selo moje…moj život…

Ali ako se vi ne sramite mene, a sviđa vam se ovo što radim… podržite me lepim komentarom i podelite moj post…”

Romanin post na stranici “Ljepote Zavičajne I Na Selu” u rekordnom roku dobio je skoro 20.000 lajkova i preko 3.000 komentara ljudi koji je podržavaju.

“Radi ono što voliš i uživaj… Lepa si .. Svi mi imamo svoj životni put a taj je tvoj i možeš se samo ponositi njime”, “Ženo ti si lepota. A ruke vredne. Mozak pametno razmišlja. Ma samo napred.Srećan rad”, samo su neki od pozitivnih komentara ispod Romaninog posta.

Nadajmo se da će joj ovi trenuci instant slave donijeti novu sreću. Naprijed, Romana!

(Alo.rs)

VIŠKOVIĆ: Izmjene Krivičnog zakona u prvom kvartalu ove godine

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas Srni da bi u prvom kvartalu ove godine trebalo da budu utrđene izmjene i dopune Krivičnog zakona Srpske, jer su pojedini članovi zakona slabo primjenjivani u praksi ili nisu bili dovoljno jasni.

“ZDRAVO DA STE” Počinju besplatne radionice za djecu i mlade

Udruženje građana “Zdravo da ste” Banja Luka počinje realizaciju besplatnih radionica u okviru projekta “Mjesne zajednice prijatelji djece – klubovi za djecu i mlade”. Kako navode iz ovog udruženja, cilj projekta je unaprijediti kapacitete i uslove zajednice da adekvatno odgovori na probleme i potrebe djece i mladih putem kreiranja sadržaja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena

RAKOVAČKE BARE Novi magacin za vatrogasce i Civilnu zaštitu

Gradska Civilna zaštita i vatrogasna služba dobiće ove godine novi, veliki magacin na Rakovačkim barama, u nastojanju da gradske službe budu spremne na pravovremenu reakciju u slučaju vanrednih situcija, poput katastrofalnih poplava iz 2014. godine.