Sport 22.03.2019.

Rukometaši Borca “iz aviona u dvoranu”, trenirali i Unčanin i Daničić

ČITANJE: 1 minuta

Rukometaši banjalučkog Borac M:tela odradili su trening u Bukureštu, gdje će u subotu sa ekipom CSM Bukurešti odigrati prvu utakmicu četvrtfinala Čelendž kupa.

Vremena za odmor gotovo da nije bilo, nedugo nakon dolaska u Rumuniju ekipa Borca se uputila ka dvorani. Trenirali su i Dejan Unčanin i Goran Daničić, koji su u srijedu tokom utakmice sa Gračanicom obnovili povrede.

“Osjećaju se bolje nego juče i u srijedu, ali vidjećemo kako će biti sutra. Očekujem da budu u sastavu”,rekao je Mirko Mikić, trener Borca, koji je pažnju na treningu posvetio taktici, i u odbrani i u napadu.

Mikić je rekao da je rumunski predstavnik u Čelendž kupu ozbiljna ekipa i da su u redu izjave njihovih igrača da ne potcjenjuju Borac u redu i da nikoga ne treba porcijeniti.

“Svako svakoga može da pobijedi. Oni se malo pribojavaju punog Borika i sigurno im neće biti lako”, dodao je Mikić.

Golman Bojan Ljubišić je ponovio da je CSM Bukurešti favorit i dodao:

“To je ozbiljna ekipa, sa puno reprezentativaca, koja je pravljena da osvoji Čelendž kup. U činjenici da su oni pod pritiskom mi vidimo svoju šansu. Ako nam se pruži prilika da napravimo iznenađujući rezultat, iskoristićemo je. Teško je reći kojim bih rezultatom bio zadovoljan u prvoj utakmici. Ne volim da gubim, ali realno oni su bolji, tako da mislim da je zaostatak od tri, četiri ili pet golova dostižan u Boriku”.

Prvi meč ova dva tima će biti odigran u subotu sa početkom od 16.30 časova.

(Nezavisne)