Sport 27.02.2016.

Rukometaši Borca spuštaju zavjesu na SEHA ligu

ČITANJE: 1 minuta
RK-Borac

U ekipi nema razdora, tvrdi trener rukometaša Borca Boris Dvoršek. Hrvatski stručnjak koji je nakon poraza od Vojvodine ponudio svoju ostavku, a nakon toga se predomislio, kaže da je u proteklih nekoliko dana obavio razgovore sa igračima i da su izvučene pouke iz minulog neuspjeha. Ipak, njegova ostavka je i dalje na stolu.

-Uprava je ta koja odlučuje, a ja se ponašam kao da ću ostati ovdje 2, 3, 4 godine. Spremam se kako za kup tako i za bosansko prvenstvo i maksimalno sam fokusiran na predstojeće obaveze- kazao je Boris Dvoršek, trener RK Borac.

Rukometaši Borca oprostiće se od ovosezonskog nastupa u SEHA ligi utakmicom protiv Neksea. Crveno-plavi su ostvarili samo tri pobjede u regionalnom takmičenju što je, priznaju i sami, daleko od očekivanog. Protiv ekipe iz Našica, po ko zna koji put ove sezone, obećavaju da će konačno pokazati pravo lice.

-Cijelu sezonu smo odigrali nekako promjenljivo. Imali smo veća očekivanja, imali smo veće ambicije, ali na kraju ništa nismo uradili- istakao je Branislav Obradović, kapiten RK Borac.

-Cijeli stručni štab obećava i rukometaši obećavaju da ćemo ići na glavu, da ćemo se bacati po terenu. Utakmicu moramo završiti krvavih laktova i koljena. Ukoliko to ne bude bilo dovoljno mi ćemo čestitati protivniku- dodao je Dvoršek.

U crveno-plavom taboru ipak imaju čime i da se pohvale ovih dana. Na adresu kluba stigao je poziv da se Srđan Mijatović i Arsenije Bubić priključe kadetskoj reprezentaciji Srbije za prijateljske utakmice protiv odgovarajućih selekcija Finske i Rumunije.

(ATV)