Biznis 20.11.2018.

RYANAIR’S ‘CYBER WEEK’ RASPRODAJA DAN DRUGI: 250.00 sjedala od €4.99

ČITANJE: 1 minuta

Ryanair, evropski avioprevoznik broj 1, danas (20. novembra) pokrenuo je drugi dan svoje sedam dana duge rasprodaje “Cyber Week”, nudeći korisnicima 8 uzastopnih dana fantastičnih ponuda na Ryanair.com web stranici.

250,000 mjesta sada je na prodaji od €4.99 za putovanja u decembar i januaru, a koja treba rezervisati do večeras u ponoć (24:00 utorak). Korisnici bi trebali pratiti Ryanair.com za najnovije ponude – gdje će najniže cijene u Evropi  biti još niže.

“Temperature padaju, a time i  naše cijene tokom drugog dana naše sedam dana duge “Cyber Week” rasprodaje. Imamo osam dana nevjerovatnih ponuda na web stranici, nudeći korisnicima najniže cijene u Evropi, uz još veću uštedu. Danas imamo 250,000 mjesta na prodaji od samo €4.99 za putovanja u decembru i januaru, a koja su dostupna za rezervaciju do večeras u ponoć. Korisnici bi se trebali prijaviti na Ryanair.com kako ne bi propustili ovu ponudu. Takođe, poklonit ćemo 10% popusta na sve prijavljene (check-in) torbe rezervisane ove sedmice, čime ćemo osigurati još veću uštedu za naše korisnike”, kaže Robin Kiely iz Ryanair-a.