Politika 05.08.2020.

SA ČLANOVIMA SNSD-a: Rajčević i Kovačević u Srpcu i Gradišci, Cvijanovićeva u Šamcu

ČITANJE: 1 minuta

Šef Glavnog izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević razgovarao je danas sa članovima ove stranke u opštini Srbac.

On je istakao da je uvjeren u još jednu izbornu pobjedu ovog kompaktnog i snažnog tima, prenosi ATV.

Član Glavnog izbornog štaba i portparol SNSD-a Radovan Kovačević istakao je da je evidentno da su opštinski odbori SNSD-a u Srpcu i Gradišci u potpunosti spremni za ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

Nakon sastanka sa opštinskim odborima SNSD-a u Srpcu i Gradišci, Kovačević je izjavio Srni da je riječ o dvije lokalne zajednice u kojima su građani 2012. godine napravili određenu vrstu eksperimenta i podršku dali kandidatima iz opozicionih stranaka, ali su se veoma brzo pokajali i jedva dočekali izbore 2016. godine da isprave tu grešku i da podršku daju kandidatima SNSD-a.

– Očigledno je da su i načelnik opštine Srbac i gradonačelnik Gradiške u protekle četiri godine, zajedno sa svojim timom i koalicionim partnerima, uradili vrhunski posao i postigli vrhunske rezultate i da čistog obraza, sa novom vizijom razvoja ovih lokalnih zajednica, izlaze pred građane i realno očekuju ubjedljivu pobjedu – zaključio je Kovačević.

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović posjetila je danas Opštinski odbor SNSD Šamac, prenosi RTRS.

Cvijanović je na sastanku razgovarala sa rukovodstvom i članovima Opštinskog odbora SNSD, te sa koalicionim partnerima.

Na sastanku je razgovarano o pripremama za predstojeće lokalne izbore, kao i o političkoj i ekonomskoj situaciji na području opštine Šamac.

(SB/banjaluka.net)