Biznis 17.12.2015.

Sa Grand kafom stigao i siguran dobitak

ČITANJE: 2 minute
KAFA NAGRADA
Nakon dva meseca trajanja, sa velikim uspjehom je završeno i drugo kolo velike nagradne igre Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“. 

Nagradna igra je organizovana na cijelom prostoru Bosne i Hercegovine na insistiranje mnogobrojnih potrošača koji su bili oduševljeni jednostavnim mehanizmom i vrijednim poklonima.

Ponovo je podijeljeno više hiljada vrijednih poklona u nagradnoj igri, a svi koji su sakupili potreban broj bodova sa pakovanja Grand kafe sada kuhaju ručak u novom posuđu.

– Nakon veoma uspješnog prvog kola velike nagradne igre, odlučili smo za sve vjerne potrošače Grand kafe u Bosni i Hercegovini organizovati i drugo kolo igre „Vidim ti siguran dobitak“. Cilj nam je bio da onima koji su učestvovali u prvom kolu omogućimo da dopune svoju kolekciju, a onima koji nisu da obezbijedimo novu šansu da dođu do vrijednih poklona. Kao i kod prvog kola, nagrađivali smo zapravo vjernost naših kupaca. Ni ovaj put nije bilo izvlačenja sretnih dobitnika niti bilo kakvog faktora sreće. Dobitnici su bili svi vjerni potrošači koji su sakupljali bodove sa dna pakovanja. Reakcije naših potrošača na poklone kao i na sistem dodjele poklona su izuzetne. Podijelili smo na hiljade vrijednih poklona potrebnih svakom domaćinstvu, posuđe renomiranog proizvođača „Metalac“ i na taj način nagradili sve one koji uživaju u mirisu i ukusu svoje omiljene Grand Aroma i Grand Gold kafe. Želim da se zahvalim svim našim potrošačima na osvojenim nagradama i sigurna sam da će osim u kafi, uživati i u vrhunskom posuđu. – kažu u Grand kafi.

Grand kafa je prva u Bosni i Hercegovini uvela i jedinstven sistem dodjele nagrada putem brze pošte. Na taj način je svojim vjernim potrošačima uštedila vrijeme i sve dodatne troškove, ali i promovisala veoma efikasan način dodjele nagrada na „kućnom pragu“.

Grand kafa je još jednom dokazala da vodi računa o svojim vjernim potrošačima i da je spremna da ih nagradi za vjernost omiljenom mirisu i ukusu Grand kafe.

(PR)