Vijesti 20.01.2016.

SAD: Na -6 oteturala sa žurke u topu i kratkim hlačama, beživotno tijelo našli sutradan

ČITANJE: 1 minuta
sad
Elizabet Lubki iz Milvokija (SAD) otišla je na žurku u subotu uveče, a pošto se nije vratila kući, zabrinuta majka je prijavila nestanak policiji, prenosi Daily Mail.

Njeno smrznuto tijelo pronašao je prolaznik na putu od kuće gdje je bila žurka do kuće Lubkijeve, a nadzorne kamere jednog preduzeća na tom potezu snimile su Elizabet kako se odjednom sušila i ubrzo prestala da se pokreće.

Mada zima trese SAD i u Milvokiju se temperatura spušta i do deset stepeni ispod nule, devojka je bila oskudno obučena. U trenutku smrti nosila je samo šorts, mrežaste čarape, cipele i tanki top. U blizini njenog tela pronađen je i pulover, i to je sve od odjeće.

Njeni prijatelji svjedoče da je Elizabet otišla sa žurke poslije žučne svađe.

– Došla je jako pijana. Naljutila se na prijatelje i izjurila napolje- priča jedan momak sa žurke koji je želeo da osane anoniman.

A friend shared this photo of Elizabeth Luebke with WITI, KTLA's sister station in Milwaukee, Wisconsin. Luebke had been…

Gepostet von KTLA 5 News am Dienstag, 19. Januar 2016

Elizabetina majka priznala je policiji da je njena kćerka umijela da popije i da je jednom bila čak i hospitalizovana zbog trovanja alkoholom.

Elizabetini prijatelji opraštaju se od nje na Fejsbuku. U postovima je nazivaju jednom od najljepših i najbrižnijih osoba.

Portparol policije apelovao je na mlade sa žurki odlaze u grupama da bi se izbjegle slične tragedije.

(Kurir)