Sport 04.08.2021.

“SAMO JA ZNAM KAKO MI JE BILO”: Nina Stojanović o neodigranom meču za olimpijsku medalju

ČITANJE: 2 minute

Nina Stojanović je sa Novakom Đokovićem došla do borbe za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, ali nije izašla na teren da pokuša i da je osvoji, jer Nole nije bio u stanju da se bori nakon poraza u singl meču.

Ona se nije oglašavala, sve do ovog momenta kada je na Instagramu objavila sliku njih dvoje iz mlađih dana sa emotivnom porukom, prenosi “Telegraf.rs”.

“Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se suočila kad sam saznala da neću imati priliku da odigram najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri za Olimpijsku medalju. Takođe prepoznajem koliko me je događaj Olimpijskih igara ispunio najdubljim emocijama i doneo mi mnogo sreće”, napisala je Nina i dodala:

“Želim da kažem da sam zahvalna pre svega što sam tu među svim najboljim sportistima u svetu. I bila mi je čast i privilegija igrati sa najboljim u istoriji našeg sporta, za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi uputili u ovom periodu. Hvala vam! Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju. Cenim svaki minut proveden u Tokiju”.

Novak: Odličan povratak u prošlost

Srpska teniserka Nina Stojanović osvrnula se na to što nije bila u mogućnosti da igra za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama zbog umora Novaka Đokovića izazvanog igranjem u singlu, a onda je i sam Nole prokomentarisao objavu na Instagramu.

Nina je navela da samo ona zna kako joj je bilo kada nije izašla na teren u miksu sa Đokovićem, te postavila sliku iz djetinjstva sa najboljim teniserom svijeta, a sada je dobila i odgovor na svoje riječi.

Novak je napisao “odličan povratak u prošlost”, a onda i na svom Instagramu poželio sreću preostalim srpskim sportistima u Tokiju uz žal što nije uspio da da dođe makar do jedne medalje.

“Velika je čast bila predstavljati Srbiju na Olimpijadi. Žao mi je što se ono posebno iskustvo nije završilo sa jednom od medalja za mene, ali me to čini još motivisanijim da nastavim sa radom i da se vratim još jači u Pariz za 3 godine. Svu sreću želim našim sportistima koji nastavljaju borbu za medalju! Navijamo za Srbiju”, napisao je Novak na društvenoj mreži, prenosi telegraf.rs.

(SB)