Politika 12.08.2020.

SAMOSTALNO U KOTOR VAROŠU: DEMOS kandidovao Nemanju Panića za načelnika opštine

ČITANJE: 1 minuta

Nemanja Panić, magistar ekonomije, biće kandidat DEMOS za načelnika Kotor Varoša na novembarskim lokalnim izborima, potvrdila je Slavica Vitezović, portparol Opštinskog odbora DEMOS.

Prema njenim riječima, podršku kandidaturi Nemanje Panića jednoglasno je dao Opštinski odbor DEMOS Kotor Varoša.

– U punom kapacitetu krećemo u kampanju za lokalne izbore u Kotor Varošu i smatramo da smo Kotorvarošanima ponudili najbolje rješenje. Građanima je dosta podjela na dva suprostavljena bloka u Kotor Varošu i uvjereni smo da će glasati za mladost i poštenje, koje nudi DEMOS, a ne za nove podjele, sukobe i nestabilnosti – poručila je Vitezovićeva, prenosi Srpskainfo.

Ona je dodala da je Nemanja Panić, kandidat DEMOS za načelnika Kotor Varoša, kompromisno rješenje, koje je potrebno ovoj opštini i da će građani snažnom podrškom kandidatu DEMOS pokazati svoju odgovornost i želju da od Kotor Varoša naprave mjesto za kvalitetan život svih građana, a ne političko poprište, piše Glas Kotor Varoša.

– Građane Kotor Varoša DEMOS nije ostavio bez šanse da imaju načelnika svih građana, pokazali smo da imamo snage i karaketera da radimo i gradimo ovaj grad i ovu opštinu i uvjereni smo u ogromnu podršku naših građana – istakla je Vitezovićeva.

(SB/banjaluka.net)