Sport 17.06.2016.

Šampion silovito krenuo u odbranu trona u Kotor Varošu

ČITANJE: 1 minuta

Trećeg takmičarskog dana turnira u malom fudbalu “Kotor Varoš 2016” u seniorskoj konkurenciji igrani su mečevi u grupi C, a plasman u četvrtfinale izborili su pekara “Obeliks” i kafe bar “Dionis”.

Pred prepunim tribinama viđen je kvalitetan, dopadljiv i efikasan fudbal, koji je publika nagradila gromoglasnim aplauzima. Prošlogodišnji osvajač turnira pekara “Obeliks” superiorno je započeo odbranu pehara i sa maksimalnim učinkom od tri pobjede u grupi i gol razlikom 12:2 plasirao se u četvrtfinale. Porazivši ekipe “Detektora” i Mladih SDS-a, kafe bar “Dionis” se sasvim zasluženo našao među osam najboljih.

Nakon završenog takmičarskog programa obavljen je i žrijeb za turnir mlađih kategorija i preduzeća i javnih ustanova. Turnir se nastavlja večeras utakmicama u grupi D poslije kojih će biti poznati svi parovi četvrtfinala.

Rezultati grupe C: Pekara “Obeliks” – Mladi SDS-a 3:1, “Detektor –kafe bar “Dionis” 0:2, kafe bar “Dionis – pekara “Obeliks” 0:7, Mladi SDS-a – “Detektor” 0:4, kafe bar “Dionis” – Mladi SDS-a 6:2, “Detektor” – pekara “Obeliks” 1:2.

(Glas)