Biznis 11.03.2016.

Samsung Galaxy S7 i S7 edge stigli su u m:tel i mogu biti vaši već za 1 KM

ČITANJE: 1 minuta

S7-edge-i-S7

Nakon što ste među prvima u BiH imali mogućnost da najnovije Galaxy modele naručite putem m:tel Facebook stranice, od 11. marta, telefoni su dostupni i na m:tel prodajnim mjestima.

Nove modele Samsung Galaxy porodice odlikuju ekskluzivni dizajn, inovativna kombinacija vrhunskih materijala, a od sada tu su i Dual Pixel unaprijeđena kamera koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja, još snažnija baterija i povratak micro SD porta. Pored toga Samsung je svoje nove modele zaštitio i od vode i prašine bez žrtvovanja prefinjenog dizajna, a ljubiteljima igrica omogućio igranje uz najsavremeniju grafiku i znatna poboljšanja hardvera i softvera.

Nema potrebe da čekate, već samo da sebi postavite pitanje: volite li više zakrivljeni ili obični ekran, te da li vam bolje pristaje crna, zlatna ili bijela boja?

Uz tarifu Moj Mix VIP oba modela mogu biti vaša po cijeni već od 1 KM (sa PDV-om), a ukoliko se odlučite za neku od m:tel novih Moj Mix tarifa, detaljan pregled cijena pogledajte nam:tel webshop-u.

Uz nove Moj Mix tarife, skrojene za vaše potpuno uživanje u komunikaciji, dobićete veće  bonuse, pozive prema jednom prijatelj broju potpuno besplatno, jeftinije razgovore, neograničene SMS-ove i neograničeni mobilni internet, a pored toga, tu su i bonus minute za razgovore prema Srbiji (mts mobilnoj mreži).

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba

(PR)