Politika 19.11.2020.

SANJA VULIĆ (SNSD): Ako opozicionari žele ponovljene izbore u Doboju, neka ih plate iz svog džepa

ČITANJE: 1 minuta

Oni koji bi da ponavljaju izbore, neka novac daju iz svojih džepova ili iz budžeta firmi kojim upravljaju, a taj atak na standard građana mi nećemo dozvoliti, jer imamo mnogo većih i potreba i problema naših sugrađana.

Rekla je za Srpskainfo nosilac liste SNSD u Doboju, Sanja Vulić, komentarišući zahtjeve pojedinih partija za novo brojanje glasova u Doboju.

– Što se tiče ponavljanja izbora, mi smo spremni na pobjede i sutra i svaki naredni dan. Mi imamo stabilnu organizaciju. Ponavljanje izbora u Doboju, značilo bi 26.000 glasova za SNSD – rekla je Vulićeva za Srpskainfo.

Vulićeva je, inače aktuelni poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, na proteklim izborima dobila 22.445 glasova sugrađana, što može da parira, na primjer, cijelom SNSD u Banjaluci, koji je osvojio 22.810 glasova.

Na pitanje da li je ovo rezultat dobre kampanje proteklih mjeseca dana ili njenog rada tokom čitave godine Vulićeva odgovara:

– Rezultat SNSD u Doboju je isključivo produkt rada velikog, motivisanog tima,osnaženog mladošću i kvalitetom. Unazad dvije godine, od trenutka kada nas je predsjednik Milorad Dodik okupio i ujedinio mi radimo svakodnevno. Doboj jeste najveće gradilište baš zbog naših inicijativa, želja, potreba, vizija i ideja, a sve to je potpomognuto punom podrškom Vlade Republike Srpske, predsjednice Željke Cvijanović i srpskog člana Predsjedništva – zaključuje ona.

(SB/Banjaluka.net)

Oznake: Doboj, Sanja Vulić