Vijesti 04.10.2018.

Saobraćajna nesreća na Zapadnom tranzitu, više povrijeđenih lica

ČITANJE: 1 minuta

Teška saobraćajna nesreća dogodila se kod benzinske pumpe “Petrol” na putu od hotela Banjaluka prema Laktašima.

Saobraćaj je obustavljen u sve četiri saobraćajne trake i policija vrši uviđaj.

Više lica povrijeđeno je u sudaru u kojem su učestvovala dva vozila i dva kamiona na brzoj cesti kod banjalučkog naselja Rakovačke Bare, rekli su očevici za “Nezavisne”.

Sagovornik “Nezavisnih”, koji je svjedočio nezgodi, priča nam da je golf, idući prema Banjaluci, zakačio kamion, a onda udara u još jedan kamion, nakon čega se odbija u suprotnu traku, kojom nailazi škoda.

U golfu je bio samo vozač, i on je teško povrijeđen, dok su u škodi bila dvojica muškaraca, koji nemaju teže povrede, izuzev ogrebotina.

Saobraćaj od raskrsnice kod Rakovačkih bara prema Klašnicama, a policija vozila preusmjerava na staru gradišku cestu.

“Čulo se kao bomba. U životu takav udar čula nisam. Noge su mi se oduzele od straha”, priča za “Nezavisne” jedna mještanka.

Kaže da nije vidjela koliko je povrijeđenih, ali jeste više vozila Hitne pomoći.

“Postoje tvrdnje da je nezgodi kumovala honda, koja je pobjegla, ali to nisam vidio pa ne znam je li tačno”, navodi jedan mještanin.

Taj muškarac tvrdi da je honda, navodno, viđena kako, prije nezgode, munjevitom brzinom pretiče više automobila kod prijedorske petlje.

Iz policije je za “Nezavisne” rečeno da se nezgoda dogodila danas oko 12 časova, u mjestu Rakovačke Bare.

“Učestvovala su dva kamiona marke mercedes, te škoda i golf”, kazali su iz policije, dodajući da se zbog uviđaja saobraćaj odvija alternativnim pravcima.

(Nezavisne)