Sarajevski aerodrom: Pokušao prošvercovati 250.000 dolara

aerodrom-sarajevo
Na sarajevskom aerodromu, jutros u 7.10, na letu za Beč, pripadnici Granične policije BiH, spriječili su nezakonit prenos 250.000 američkih dolara preko državne granice.

Novac je otkriven prilikom KDZ-e kontrole kod G.U. (1966.), državljanina BiH, i njegovog prtljaga. U toku je daljnji rad na ovom slučaju.

Dan ranije, 15.10.2015. godine pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo na letu iz Istanbula šesterici državljana Republike Turske zbog neispunjavanja uslova, nisu dozvolili ulazak u BiH.

Stranim državljanima uručena su rješenja o odbijanju ulaska u BiH, te su narednim letom vraćeni u Istanbul, navodi se u saopštenju Granične policije BiH.

(Agencije)

PREPRODAVAO DROGU Optuženom ni traga ni glasa

Ognjen Ćutković, koji je bio osuđen na šest i po godina zatvora zbog šverca drogom, već drugi put se nije pojavio na ponovljenom suđenju u Okružnom sudu u Banjaluci. Postoji bojazan da je pobjegao iz BiH, zbog čega bi za njim mogla biti raspisana i potjernica. Sudija Snježana Kudrić istakla je da će Ćutkoviću biti

Servisne informacije za 16. septembar

Servisne informacije za ponedjeljak, 16. septembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje na teritoriji grada u protekla 24 sata zabilježeno je šest krivičnih djela. Javni red i mir narušen je četiri puta, dok je prekršaja bilo 16. Desilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Prevrnuo se automobil u banjalučkom naselju Zalužani

U banjalučkom naselju Zalužani došlo je do saobraćajne nezgode kada se prevrnuo automobil zbog čega je saobraćaj malo usporen na ovom dijelu puta, saznaju “Nezavisne” Kako saznajemo, na sreću, u ovom udesu nema povrijeđenih osoba. U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su nam da je došlo do nezgode, ali nisu mogli da daju više detalja. “Dobili

Smjena generacija na banjalučkoj stranačkoj sceni

Ne tako davno, uoči lokalnih izbora 2016, Igor Radojičić bio je gotovo jedini relevantni političar na gradskom nivou, među kandidatima za vodeće funkcije, kojeg je većina glasača u Banjaluci percipirala kao, još uvijek, relativno mladog. Danas, godinu dana prije narednog odmjeravanja snaga, situacija je prilično izmjenjena, pa aktuelni gradonačelnik, u poređenju sa ostalim kolegama koji