Politika 12.08.2020.

ŠAROVIĆ IMAO LAKŠU SAOBRAĆAJKU: Dragojević-Stojić kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora

ČITANJE: 2 minute

Srpska demokratska stranka je danas u Prijedoru predstavila kandidata za gradonačelnika ovog grada Maju Dragojević- Stojić.

Predsjednik SDS Miko Šarović je rekao da je ponosan što je Maja Dragojević-Stojić izbor SDS u Prijedoru i izrazio uvjerenje da ona može da donese pobjedu u ovom gradu.

„Mislim da je ona prava osoba za taj posao zato što ima energiju i harizmu koja može da okupi, ne samo članove SDS i naše partnere, nego i sve Prijedorčane koji ne pripadaju nijednoj političkoj organizaciji. Vrijeme ja da jedna žena dođe na čelo grada Prijedora“, kazao je Šarović.

Poručio je da bi pobjeda Dragojević-Stojić bila pobjeda svih građana Prijedora, koja bi donijela prosperitet ovom gradu.

Maja Dragojević- Stojić je kazala da će njena najveća obaveza biti vraćanje Prijedora na mjesto koje mu pripada.

„Prijedor je sa pozicije drugog grada u Republici Srpskoj došao na petu ili šestu. Koliko su promjene potrebne najbolje znaju građani Prijedora jer oni vrlo dobro znaju u kakvom stanju se naš grad sada nalazi“, kazala je Dragojević- Stojić.

Ona je istakla da ona i njen tim imaju realan i ostvariv program za naredne četiri godine.

Predstavljanju kandidata SDS za gradonačelnika Prijedora prisustvovao je i Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u NSRS.

“Sitno kvrcanje”

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović danas je imao lakšu saobraćajnu nezgodu na putu prema Prijedoru, gdje je za 17 časova bilo najavljeno predstavljanje kandidata ove stranke za gradonačelnika Prijedora, potvrđeno je za “Glas” u SDS-u.

– Na sreću, nije bilo povrijeđenih, jer je u vožnji došlo samo do sitnog kvrcanja i Šarović je u Prijedor zakasnio dvadesetak minuta – potvrđeno je za “Glas Srpske”.

Predsjednik prijedorskog SDS-a Milan Tubin potvrdio je za naš list da je članica Predsjedništva SDS-a Maja Dragojević Stojić zvanično kandidat ove stranke za gradonačelnika Prijedora.

– Što se tiče saobraćajne nezgode, ne znam nikakve detalje, jer nismo razgovarali o tome. Predsjednik jeste zbog problema u saobraćaju kasnio dvadesetak minuta, ali ne znam ništa više od toga – kaže Tubin.

(SB/banjaluka.net)